101-jarige moeder vraagt haar zoon de auto te stoppen. De reden waarom is ontroerend mooi!

 - Mensen

Armand’s moeder is al 101 jaar oud. Maar haar gevorderde leeftijd belet haar niet om te genieten van alles wat op haar pad komt. En als het dan sneeuwt als ze in de auto zit? Dan laat ze haar zoon toch gewoon even stoppen aan de kant van de weg? Enthousiast stapt de oudere vrouw uit, terwijl ze zichtbaar geniet van het prachtige uitzicht. Voor zoon Armand vormt het reden om de camera er meteen bij te pakken, want de oprechte blijdschap van zijn moeder bij het zien van de sneeuw, moet hoe dan ook worden vastgelegd op beeld.

Want zodra de oude vrouw de sneeuw oppakt, is ze voor even weer net een klein meisje dat een sneeuwbal maakt. Voor even lijkt ze piepjong. Fanatiek drukt ze de sneeuwbal stevig aan, om vervolgens met een brede glimlach de sneeuwbal zover mogelijk te gooien. Net als vroeger. Zo zien we maar weer dat we voor altijd kind blijven. Ook al ben je 101 jaar oud!

Vond jij de blijdschap van deze vrouw ook zo ontroerend om te zien? Laat ons dan weten wat jij voelde bij het zien van dit schitterende moment.