Man met Alzheimer vraagt vrouw om dichterbij te komen. Wat ze dan doen, bezorgt hun dochter tranen

 - Mensen

Echte liefde vergaat niet en de dochter van dit bijzondere stel kan daar volop over meepraten. Want haar ouders weten nog wat echte liefde is. We zien een oudere man die aan Alzheimer lijdt en ongelukkig ten val kwam toen hij een buurvrouw probeerde te helpen. Zijn heup moest daarom in het ziekenhuis worden vervangen en tijdens de operatie liep hij ook nog eens een infectie op. De oude man vreesde dat dit weleens zijn einde zou kunnen betekenen.

Hij wil daarom nog één keer zijn liefde uiten aan zijn liefdevolle vrouw, met wie hij al 66 jaar samen is. De man roept zijn vrouw daarom bij zich en probeert met alle kracht die hij nog in zich heeft om het prachtige ‘You Are My Sunshine’ te zingen. Dit nummer heeft namelijk een bijzondere betekenis voor hem en zijn vrouw. Het is dan ook prachtig om te zien hoe ze het samen in duet zingen. En dat zorgt voor een emotioneel momentje, zowel bij het echtpaar als bij hun aanwezige dochter..

Doet de schitterende liefde van dit oudere stel jou aan iemand denken? Deel het filmpje dan met jouw vrienden en familie.