Meisje zegt haar baan bij subway op nadat ze dit te horen krijgt van haar baas… belachelijk!

 - Algemeen, Mensen

Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om werk te vinden en dit te behouden. Dus als je een baan hebt, zul je alleen met een hele goede reden ontslag nemen. En die reden had Savannah Baker. Ze werkte bij de Subway, maar was het totaal niet eens met wat haar baas tegen haar zei. Haar brief lees je hieronder:

1

"Een paar maanden geleden werkte in nog bij Subway, maar ik heb ontslag genomen. Wat me heeft doen besluiten om ontslag te nemen, is het volgende. Een dakloze man kwam het restaurant binnen om een sandwich te halen. 
Hij vroeg of de sandwich meer dan $10 kostte. Dit was niet het geval en een van mijn collega’s zei dat tegen hem, dus pakte hij zijn portemonnee erbij en begon naar geld te zoeken. Uiteindelijk had hij net niet genoeg geld om de sandwich te kopen, dus liep hij beschaamd weer naar de uitgang. Toen ik dat zag, riep ik hem terug. Ik zei dat ik voor zijn maaltijd wilde betalen. Ik pakte mijn creditcard erbij en betaalde zogezegd voor 
zijn hele maaltijd. De dakloze man kon zijn geluk niet op en bedankte me uitbundig. De volgende klant in de 
rij zei tegen de cassière dat ze het een prachtige actie van me vond. Maar toen ik aan het eind van de dag 
achterin het restaurant aan het schoonmaken was, kwam mijn baas al schreeuwend naar mij toe. Ze zei dat als 
iemand niet voor zijn eten kon betalen, ik diegene maar naar de deur moest wijzen. Daar was ik het in dit geval absoluut niet mee eens. Ik vertelde haar dat ik die man niet zomaar liet verhongeren. Buiten was het 
tenslotte snikheet. Hij was waarschijnlijk moe, uitgedroogd en zeer hongerig. Ik was verbijsterd over het 
feit dat ik in moeilijkheden kwam omdat ik iemand wilde helpen. Mij werd constant vertelt dat het in het 
bedrijf ging om ‘mensen blij maken,’ maar ik gok dat daklozen dan gewoon geen mensen zijn. Dus nam ik een 
week later ontslag."

Bron 

Wat vind jij van de reden van Savannah? Deel dit artikel en je mening met ons op Facebook.