Vermagerde hond zit op trap van verlaten woning. Dan verandert een foto haar leven!

 - Dieren, Honden

Als de eenzame hond Blossom helemaal alleen wordt gezien in een verlaten huis, besluit de goedwillende Erika om de hond eten en drinken te geven. Daarna maakte ze een foto die ze deelt op Facebook. Gelukkig wordt de hartverscheurende foto opgemerkt door de dierenwelzijnsorganisatie Woof Pet Rescue. De organisatie, gevestigd in de Amerikaanse staat Oklahoma, haastte zich naar de plek toe om de hond te redden. Maar dat blijkt niet heel makkelijk.

In eerste instantie was de hond namelijk erg bang voor mensen. Gelukkig begon de hond langzaam maar zeker mensen weer te vertrouwen. Een dag na de redding werd Blossom voor het eerst sinds tijden in bad gedaan en daarna herstelde het beestje razendsnel.

Al binnen een maand na haar redding heeft Blossom een nieuw liefdevol gezin gevonden. Zo hoeft ze zich nooit meer alleen te voelen. Gelukkig maar. Want รณ wat gunnen we deze lieve hond een zorgeloze toekomst..

Ben jij ook zo blij voor deze schitterende hond? Laat het ons dan weten via een reactie. Vergeet ook niet om de beelden te delen met jouw vrienden en familie.