Bedankt voor je interesse in Filmpje Van De Dag!

Er verschijnen dagelijks honderden tot duizenden inspirerende, interessante of gewoon grappige video’s op het web. Filmpje Van De Dag maakt elke dag opnieuw een selectie van de beste filmpjes, om ze met jou te kunnen delen!

Like onze Facebookpagina en ontvang elke dag de nieuwste video’s op je tijdlijn. Je kunt ons ook volgens op Twitter of je inschrijven voor onze dagelijkse nieuwsbrief. Je hoeft dus niets te missen!  

Als je een video hebt gevonden die je graag met ons wilt delen, als je zelf het allerleukste filmpje ter wereld hebt opgenomen of als je extra aandacht wilt voor een bepaalde zaak, stuur dan een e-mail naar contact@filmpjevandedag.nl. Als wij het verhaal ook interessant vinden posten we het op Filmpjevandedag.nl.

Door het inzenden van tekst, foto’s en video’s aan Filmpje Van De Dag, gaat u ermee akkoord dat de inhoud niet in strijd is met de rechten van iemand anders of anderszins in strijd is met de wet. U verleent ons tevens toestemming een royalty-vrije, eeuwigdurende, onherroepelijke, niet-exclusieve, onbeperkte, wereldwijde licentie om uw Gebruikers Inhoud op filmpjevandedag.nl openbaar weer te geven.

Alle video’s gepubliceerd op Filmpjevandedag.nl zijn eigendom van de betreffende auteur en of publiceerder.