24-jarige zoon lost vaders hypotheek af zodat hij met pensioen kan gaan

 - Algemeen, Mensen

Jamie Nyland komt uit het Britse Gloucestershire en houdt ervan om filmpjes op TikTok te delen. Een van die filmpjes is echter heel bijzonder en daar speelt z’n vader ook een rol in.

Al had z’n vader niet voor mogelijk gehouden wat z’n zoon voor hem zou doen. We zien namelijk hoe de 24-jarige Jamie naar de slaapkamer van z’n vader loopt en ineens de huissleutels naar hem toe gooit. Daarop reageert Jamie’s vader: “Waarom geef je ze aan mij?”, waarna de jongeman antwoordt: “Ik heb zojuist je hypotheek afbetaald”.

Uiteraard maakt dat een hoop emoties los bij de man en is er ook een hoop verbazing over de daad. Die verbazing is er echter ook bij sommige kijkers. Want veel mensen reageren dat het helemaal niet zo simpel is om een hypotheek in één keer af te lossen terwijl anderen zich afvragen waarom alles toch op sociale media moet worden geplaatst.

Hoe dan ook, Jamie’s vader heeft ook een verrassing voor z’n zoon: in het testament staat al vastgelegd dat Jamie het huis zal krijgen, want “Wat van mij is, is van jou”, vertelt de man. Daaraan voegt hij toe: “Ik hou zoveel veel van je”..

Wat vind jij van het filmpje? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht. Vergeet ook niet om onze site in de gaten te houden.

@jamie.nylandHe deserves this.. ❤️

♬ Home – Edith Whiskers