7-jarig ventje werd gepest om z’n uiterlijk. Dan krijgt hij een speciaal asielkatje..

 - Dieren, Katten, Kinderen

Madden is 7 jaar oud en is eigenlijk net zoals alle andere kinderen van die leeftijd. Madden werd alleen geboren met een gespleten lip (oftewel schisis) en ogen met twee verschillende kleuren. Helaas werd hij om die redenen gepest in de schoolbus en dat had een negatieve impact op zijn zelfvertrouwen.

Christina Humphreys, de moeder van het ventje, vertelde dat hij daar logischerwijs heel erg mee zat. Onlangs zagen zijn ouders echter een foto van een asielkat op een Facebook pagina van moeders van kinderen met schisis. De kat had ook een gespleten lip en bijna dezelfde kleur ogen als Madden! En dat zou natuurlijk een perfecte match betekenen.

Zijn ouders twijfelden geen moment en wilden de bijzondere kat adopteren. Er was alleen één probleempje: de afstand. De kat bevond zich namelijk in in de staat Minnesota. Dat is meer dan 1500 kilometer van waar Madden woont, die woont namelijk in de staat Oklahoma. Met de hulp van vrienden werd er gelukkig toch een oplossing gevonden: er werd een roadtrip georganiseerd om het diertje op te halen.

jongen-kat-ogen-2

En dat zou het begin zijn van iets heel moois. De kat werd Moon genoemd en sindsdien zijn Madden en Moon onafscheidelijk. Het is werkelijk schitterend om te zien hoe goed en prachtig het tweetal bij elkaar past!

jongen-kat-ogen-1

Wij hopen dat Madden veel steun mag vinden in het katje en dat de pesterijen stoppen.

Geldt dat ook voor jou? Laat het ons dan weten via een reactie op dit bericht.