92-jarige heeft nog maar 3 weken te leven. Dan hoort ze dat ze een achterkleindochter krijgt

 - Kinderen, Mensen

Een paar maanden geleden gaven dokters de 92-jarige Jean Roper, uit het Amerikaanse Trussville, niet meer dan drie weken te leven. Inderdaad, een paar maanden geleden. Want sindsdien is de vrouw helemaal opgefleurd. Terwijl haar nieren waren gestopt met functioneren en de familie al afscheid had genomen van de vrouw, kwam er ineens een ommekeer.

De reden daarvoor? Heuglijk familienieuws. Amber Harris, de kleindochter van Jean, deelde namelijk mede dat ze zwanger van haar eerste kindje was en het baby’tje naar haar oma zou vernoemen. Het zou Jeans eerste achterkleindochter zijn. Vanaf dat moment had Jean nog maar één doel: in leven blijven om haar achterkleindochter te kunnen ontmoeten.

Het babynieuws werkte als een medicijn voor Jean. En de mededeling kwam precies op het goede moment. Vier jaar geleden raakte Jean depressief omdat ze haar oudste zoon verloor aan nierfalen, iets waar ze nu zelf ook mee kampte.

Magnolia Jean werd op 31 januari geboren. “Ze hielp me vergeten hoe zwak en belabberd ik me voelde”, zo zegt Jean. Daar voegt ze aan toe: “En ik vond haar het mooiste babymeisje dat ik ooit had gezien. Ze was zo klein en perfect.”

overgrootoma

overgrootoma-2

Tot nu toe heeft Jean geen enkele nierklachten meer gehad. Op 5 maart vierde ze zelfs haar 75ste huwelijksdag! En ook dat moment is op schitterende wijze vastgelegd.

overgrootoma-4

Wij wensen Jean en Magnolia Jean nog vele momenten samen. Hopelijk mag dit familiegeluk nog lang voortduren.