Tijdens een hevige storm vangen zij een kalfje op. Die nu denkt dat ze een hond is..

Orkaan Harvey liet in 2017 in het zuidoosten van Texas een spoor van vernieling achter. De familie Canton deed tijdens deze orkaan daarom iets bijzonders: ze namen een weeskalfje in huis die ze niet aan haar lot wilden overlaten. Daarnaast vingen Tammy en Ren Canton ook hun buren en hun 8 honden op. Samen wachtten ze daar totdat de storm voorbij was.

geredde-koe

Het opgevangen kalf besloten ze Harveigh te noemen. Het beestje was op het moment dat ze werd gevonden slechts een paar uur oud. Ze trilde en was doodsbang, aldus de familie Canton. Zonder te aarzelen namen ze het kalfje mee naar huis en plaatsten haar in de wasruimte. Hoewel het gezin het gewend was om voor vee te zorgen, was dit toch een hele andere ervaring. Gelukkig aarde het beestje prima in haar nieuwe thuis. Al snel rende het beest rond en speelde ze met de honden van het gezin.

geredde-koe1

geredde-koe3

Langzaam maar zeker begint Harveigh nu echter te groeien, maar toch lijkt ze niet door te hebben dat ze anders is dan de honden. Ook de honden zijn dol op hun nieuwe vriendinnetje en willen graag tijd met haar doorbrengen. Met de groeispurt heeft de familie nu ook een afzonderlijke ruimte rondom hun huis gebouwd voor het dier. Daar heeft ze in principe alles wat ze nodig heeft, maar Tammy en Ren vertellen dat ze daar niet veel tijd doorbrengt. In plaats daarvan is ze meestal buiten, samen met haar hondenvrienden.

geredde-koe4

Ook zo genoten van dit leuke verhaal? Houd dan onze website in de gaten voor de leukste updates.