De vrouwen van deze tweelingbroers zijn allebei zwanger. Dan krijgen ze beide weeën

De tweelingbroers Justin en Joshua Thorington werden 33 jaar geleden op dezelfde dag geboren. Komt vaker voor zul je nu denken. Maar wat niemand had durven dromen was dat hun eerste kindjes ook op dezelfde dag geboren zouden worden. Joshua en zijn echtgenote Denise verwelkomden hun zoontje Jack onlangs op 30 maart om 4 uur ‘s ochtends.

tweelingbroers

Ze waren echter wel wat verrast dat ze maar niets hoorden van zijn broer Justin. Maar wat bleek? Justin had zelf ook zijn handen vol. Joshua kreeg namelijk een berichtje van zijn tweelingbroer dat hij in hetzelfde ziekenhuis was omdat zijn vrouw Alex ook op het punt stond om te bevallen! De broers hadden dit niet zien aankomen, omdat de baby’s met twee weken verschil waren uitgerekend. Justins dochtertje Lucy werd om 23:43 geboren.

tweelingbroers1

De broers wonen ook nog eens dichtbij elkaar in het noorden van de Amerikaanse staat Michigan. Ze hopen nu ook dat hun pasgeboren baby’s net zo’n sterke band zullen hebben als zij zelf. Wij wensen de families Thorington in elk geval heel veel geluk en voorspoed toe!

Ook zo genoten van dit opmerkelijke bericht? Volg onze website en Facebookpagina dan. Elke dag komen we met de meest opmerkelijke nieuwtjes.