Zij adopteerden een meisje uit Oeganda. Toen deden ze een schokkende ontdekking

 - Kinderen, Mensen

De Amerikaanse Adam en Jessica Davis hadden al vier kinderen, maar ze adopteerden in 2015 ook een weeskindje van 5 jaar, Namata.

Dat meisje werd ver weg geboren in Oeganda en door het agentschap European Adoption Consultants (EAC) naar de Verenigde Staten gebracht. Het verhaal van het adoptiebureau was dat de vader van het meisje was overleden en dat haar moeder haar niet meer wilde.

Adam en Jessica wilden Namata daarom graag adopteren om haar een beter leven te kunnen bieden. Ongeveer een half jaar na haar aankomst begon het meisje echter Engels te spreken en dat zou voor een verrassende wending zorgen in het verhaal. Namata vertelde namelijk dat ze helemaal geen weeskindje was.Sterker nog, ze vertelde haar adoptieouders dat ze nog steeds een familie had in Oeganda, waar ze gelukkig was en eigenlijk goed werd behandeld.

De EAC had Namata’s moeder echter verteld dat het meisje voor een paar jaar in de Verenigde Staten zou verblijven om daar een opleiding te volgen. Daarna zou het meisje weer terugkeren naar Oeganda. Maar nee, er bleek niets van dit verhaal te kloppen. Namata was weggehaald bij haar moeder en in een weeshuis geplaatst. Daar werd het meisje voorgesteld aan haar nieuwe adoptieouders.

Adam en Jessica waren dan ook geschokt door dit nieuws toen ze de andere kant van het verhaal kregen te horen. Er werd daarom een gesprek geregeld via Facetime tussen het meisje en haar biologische moeder. Zo konden moeder en dochter praten. Dat zou het begin zijn van een schitterende afloop van dit verhaal. Want Adam en Jessica doen dan iets bewonderenswaardig..

Ben jij ook zo blij met de uiteindelijke afloop van dit verhaal? Laat het ons dan vooral even weten.