Arme hond wordt gedumpt op een afgelegen plek… Gelukkig filmt een andere mobilist alles

 - Algemeen

Mensen die huisdieren dumpen: wat ons betreft verdienen deze mensen een regelrechte gevangenisstraf. Of dat ook met de schoft uit de video hieronder gebeurt is nog niet duidelijk, maar hij is in ieder geval gearresteerd na het dumpen van zijn viervoeter.

We zijn in het Amerikaanse Texas waar Joy Dominguez vastlegt dat een auto voor haar een hond dumpt. Dat arme beestje denkt in eerste instantie nog dat hij gaat wandelen totdat de auto er ineens vandoor gaat. En het erge aan de video is dat het verwarde dier achter het voertuig aan rent…

Voor Joy is dat reden om de beelden te delen met de lokale media waarna er twee dingen gebeuren: de husky wordt binnen 24 uur geadopteerd door het gezin Clappsaddle. Die hadden de beelden gezien die naar eigen zeggen “hun hart braken”. De hond hebben ze Nanook genoemd en lijkt een perfecte nieuwe thuis te hebben gevonden.

En de schoft? Die is gearresteerd. Wat zijn straf zal zijn is niet bekend, maar de Amerikaanse straffen zijn gelukkig niet zo mild als hier in Nederland, dus ons vermoeden is dat de vorige eigenaar z’n lesje hopelijk wel zal leren.

Wat zijn jouw gedachten? Laat het weten via een reactie.