Baasje in quarantaine stuurt chihuahua met een briefje naar de winkel!

 - Dieren, Honden

Origineel zijn tijdens de coronacrisis, daar ontbreekt het Antonio Muñoz in ieder geval niet aan. De Mexicaan begeeft zich in de plaats Pesqueria namelijk in zelfquarantaine, maar zo nu en dan heeft hij wel wat nieuwe boodschappen nodig.

Reden voor de man om zijn hond erop uit te sturen. De piepkleine chihuahuau krijgt zelfs een briefje mee met wat kleingeld en een boodschap voor de eigenaar van de kleine supermarkt tegenover Antonio’s huis. Daar staat op geschreven:

‘Hallo meneer van de winkel. Verkoop mijn hond alstublieft een zak Cheetos. Graag de oranje variant en niet de rode, want die zijn te pittig. Er zit een briefje van 20 Mexicaanse Pesos (omgerekend 75 eurocent) onder haar riempje’.

Antonio sloot zijn verzoek af met nog een laatste zin: ‘Opgelet, ze bijt als u haar niet goed van dienst bent. Groeten, uw overbuurman’.

Nu lijkt het veel mensen sterk dat de normaal zo slecht luisterende chihuahua de taak ook heeft uitgevoerd, maar het is in ieder geval leuk gevonden.

Wat doe jij om het allemaal een beetje dragelijk te houden tijdens de coronacrisis? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht.