Baby uit Ethiopië werd op straat gevonden. Deze familie bewoog hemel en aarde om hem te adopteren

 - Kinderen, Mensen

Liza Kinsley weet maar al te goed hoe het voelt om in de steek gelaten te worden. Ze weet ook hoe groot de rol van een liefdevol gezin is voor de ontwikkeling van een kind. Lynn’s vader had haar namelijk als kind in de steek gelaten en daar heeft ze het altijd moeilijk mee gehad.

Als Liza en haar man Chris in Ethiopië op bezoek zijn, maken ze kennis met een baby van twee maanden oud. Het jochie was langs de kant van de weg achtergelaten toen hij slechts een weekje oud was. Als Liza het jongetje in haar handen heeft, weet ze meteen dat ze hem wil adopteren. De familie kiest voor de organisatie ‘Lifeline Children’s Services’ om de jongen te adopteren. Maar, zoals altijd, zijn dit soort procedures uiterst complex en kan het jaren duren voordat de adoptie zover is. Het echtpaar moest daarom geduld opbrengen. Nu, twee jaar later, is dat bijna verhongerde jongetje uitgegroeid tot een gelukkige en kerngezonde peuter die naar de naam Haven luistert. In de onderstaande video vertelt Liza haar verhaal en zie je hoe de gelukkige peuter al netjes ‘mama’ weet te zeggen.

Ben jij ook zo blij dat Liza en Chris dit jongetje een zorgeloze toekomst kunnen bieden? Laat het ons weten door te reageren op dit filmpje.