Baby lacht voor de allerlaatste keer op de borst van z’n stervende moeder

 - Kinderen

Als je eerst zo naar de foto kijkt, lijkt het te gaan om een vertederende foto van een moeder en haar zoontje. Toch ligt de waarheid net iets anders.

De 17-jarige Teegan Barnard was namelijk zwanger geraakt en keek er nog zo naar uit om haar baby te mogen ontmoeten. Het kwam echter nooit tot een bewuste ontmoeting. Tijdens de bevalling ontstonden er namelijk flinke complicaties en kreeg Teegan zelfs een hartstilstand. Helaas kon er niets meer worden gedaan en werd de jonge Teegan hersendood verklaard.

Haar zoontje, Parker, werd op 9 september van dit jaar gelukkig wel gezond geboren. Teegan zou op haar beurt een maand lang in het ziekenhuis verblijven, waar ze continu werd omringd door haar familie. Amper een maand later overleed ze op 7 oktober thuis. Teegan’s moeder, Abbie, legde het ventje voor de laatste keer op haar borst, zodat ze nog heel eventjes samen konden zijn. Een paar uur later zou Teegan komen te overlijden..

Parker zal door Abbie en Parker’s vader worden opgevoed. Wij vinden het hartverscheurend en wensen de familie heel veel sterkte toe. Laat ook jouw reactie achter op dit bericht.