Beste vriendjes worden herenigd na lange quarantaine en ze kunnen het zelf niet geloven!

 - Kinderen

Voor de twee moeders uit de video hieronder zal het waarschijnlijk net zo’n heuglijk moment zijn geweest als voor de jochies zelf.

Maandenlang werden de jongetjes van elkaar gescheiden en dat terwijl ze beste vriendjes zijn en elkaar voor de pandemie elke dag zagen. Daarover zegt één van de moeders het volgende: 

“Mijn zoon is 3 jaar oud en heeft een beste vriend die ook 3 jaar oud is. Ze hebben 2 jaar samen in de crèche gezeten en zijn moeder en ik zijn ook vriendinnen. Sinds de pandemie is begonnen, hebben ze elkaar niet meer gezien, noch bij de kinderopvang, noch privé. Maanden zijn voorbijgegaan, maar ze hebben voortdurend naar elkaar gevraagd. Ze gingen zelfs zo ver dat ze thuis net deden alsof ze samen aan het spelen waren. “

Voor de moeders was dat reden om met elkaar af te spreken zodat de vrouwen elkaar weer eens konden zien, maar vooral zodat hun zoontjes weer met elkaar konden spelen. 

Hieronder zie je hoe de meest pure vorm van blijdschap eruit ziet. Over hartverwarmende reünies gesproken: hier zie je de zeer emotionele hereniging tussen een jongen en zijn hond die maandenlang vermist was, maar waarvan hij nog niet wist dat ‘ie weer was gevonden. Wát een emotie!