Bezorger schrikt van een kleine hond die op hem af rent

 - Dieren, Honden, Mensen

Hij doet geen vlieg kwaad. De bezorger uit de video hieronder lijkt dat niet helemaal te beseffen, want schijnbaar is hij nogal bang voor honden.

Zo bang zelfs dat hij op de vlucht slaat als er een kleine hond op hem af rent. Het zorgt voor een hilarisch beeld, want je ziet niet elke dag een tiener wegrennen voor een hond die zo klein is en onschuldig lijkt. 

Toch is er ook enige kritiek op de video, want een dergelijke houding ten opzichte van honden is natuurlijk wat vreemd zo anno 2021. Niet iedereen hoeft honden leuk te vinden, maar zo onwennig omgaan met de trouwe viervoeters is toch wel erg opmerkelijk. Aan de andere kant wordt ook het baasje bekritiseerd, want hij had ook wel iets sneller kunnen ingrijpen. Deze jongen reageert misschien wel op een wat gekke manier, maar hij schiet uit paniek in ieder geval niet in de verdediging. Kom je de verkeerde tegen, dan zou die het hondje iets kunnen aandoen. 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par LADbible (@ladbible)

Wat vind jij van de beelden? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht. Houd ook onze site in de gaten voor onze dagelijkse updates.