Brandweerman begint aan z’n eerste werkdag en krijgt z’n eerste melding…

 - Kinderen, Mensen

De pas begonnen brandweerman Michael Iacovello zit nog in zijn proeftijd en dat betekent dat hij in ieder geval de eerste periode z’n beste beentje moet voorzetten. Nou, dat lukt ‘m aardig moeten we zeggen. Tijdens zijn eerste dienst kreeg hij namelijk zijn eerste melding en dat ging in dit geval niet om een brand: er stond een vrouw op het punt te bevallen. Het was Michael die er heen mocht en eigenlijk hoopte hij dat de ambulance al gearriveerd was toen hij aankwam. Maar je raadt het al: die waren nog niet ter plekke. Het was daarom Michael zelf die de vrouw zou bijstaan en haar zou helpen. Hij zegt daarover:

“Ik was bloednerveus, ik was zenuwachtig, maar wat ik geleerd had in de training nam het over”.

Onlangs vond de hereniging plaats tussen Michael, moeder en het piepkleine baby’tje, die naar haar moeder is vernoemd, Obadianah. De moeder van vier kinderen bedankte de brandweerman voor zijn inzet en was heel erg blij dat alles goed was verlopen.

En dat geldt ook voor ons. Iets zegt ons dan ook dat we het met Michael over een topbrandweerman in wording hebben. Denk je ook niet? Laat het ons weten.