Brandweerman zorgt voor hond van man die een ongeluk heeft gehad

 - Dieren, Honden, Mensen

Als Lucky met z’n baasje in de auto zit, krijgen ze ineens de schrik van hun leven. Een bestuurder van een camper raakt de macht over het stuur kwijt en knalt tegen de auto van Lucky’s baasje.

Het ongeval zorgt ervoor dat Lucky’s baasje moet worden meegenomen naar het ziekenhuis, ook zijn er een aantal andere gewonden. De bestuurder van de camper overleeft het helaas niet. Temidden van alle chaos weet de hond niet wat zojuist is gebeurd, het beestje snapt er niets van. Maar gelukkig is een brandweermannen van de Kuttawa Fire Department in de Amerikaanse staat Kentucky zo attent om de verwarde hond te kalmeren.

En daar is een wel heel bijzondere foto van gemaakt. Want laten we vooral niet vergeten dat er nogal wat op de brandweer afkomt tijdens ongelukken als deze. Dat de man ook nog even rustig de tijd neemt om de hond te kalmeren, zegt dan ook alles over wat voor schitterende rol de brandweer heeft in de maatschappij. Wij hopen dat het inmiddels beter gaat met het baasje van Lucky. De brandweer heeft aangegeven dat familieleden van de man tijdelijk voor de hond zorgen. Ook wensen wij alle nabestaanden van de camperbestuurder sterkte toe.

Werd jij ook zo geraakt door dit verhaal? Laat het ons dan weten door te reageren op dit bericht.