Chefkok maakt super de luxe maaltijden voor z’n verwende hond..

 - Algemeen, Dieren, Honden

Als er maar vlees bij zit, dan kun je een hond zo’n beetje alles te eten geven, maar de hond uit het filmpje hieronder heeft wel heel veel geluk. Z’n baasje is namelijk chef kok.

In dit geval betekent dat ook dat de viervoeter allerlei luxe maaltijden krijgt die er stuk voor stuk mooier uitzien dan de gemiddelde maaltijd die mensen thuis eten. De creatieve kok besluit daarom maar een paar video’s te maken van de gerechten die hij z’n hond opdient en het mooie van de ingrediënten is, is dat ze allemaal hondvriendelijk zijn. Garnalen, avocado, kiwi; er komt van alles voorbij en we moeten zeggen: het ziet er wel erg appetijtelijk uit!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par LADbible (@ladbible)

Nu reageren er wel veel mensen op de video dat het allemaal wat overdreven is omdat honden zo’n beetje álles eten en dat klopt natuurlijk wel. Maar verdienen onze honden niet om zo af en toe even goed verwend te worden?

Leuk en lekker of iets te veel van het goede? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht. Vergeet ook niet om onze website in de gaten te houden voor onze laatste updates!