Dakloze viert zijn verjaardag met zijn 2 trouwe honden en raakt talloze mensen..

 - Algemeen

We zijn in het Colombiaanse Bucaramanga waar een lokale dakloze onlangs viral zou gaan met het vieren van zijn verjaardag. 

De man wordt Choco genoemd, is 25 jaar, en vierde zijn verjaardag met zijn twee beste vriendjes: zijn twee honden. We zien hoe hij een taart heeft, een paar kaarsjes, en feestmutsjes voor zijn twee viervoeters. De verjaardagstaart verdeelt hij zodat iedereen een stuk krijgt en hij zingt ook zowaar een verjaardagsliedje. Iets verderop ziet iemand het gebeuren waarna die het vertederende tafereel op beeld vast legt. Omdat het filmpje in heel Latijns-Amerika viraal gaat, besluit de lokale gemeenschap zich in te zetten voor Choco en zijn honden.

Er is inmiddels onderdak gevonden voor de man, hij heeft aanbod gekregen voor werk, en er is een lokale geldinzamelingsactie. En dat is wat ons betreft meer dan terecht…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TelenoticiasRD (@telenoticiasrd)

Want hoe erbarmelijk zijn leefomstandigheden ook mogen zijn, Choco vergeet niet om zijn twee meest trouwe vriendjes te betrekken bij zijn verjaardag. Het ga je goed, Choco.