Deze 9 bouwvakkers scheren zich kaal om collega met kanker een oppepper te geven

 - Algemeen, Mensen

De strijd tegen kanker is geen eenvoudige en dat ondervindt ook de 25-jarige Belgische bouwvakker Kris Elst. Hij kreeg opeens last van zijn rug, waarna de rest van zijn lichaam ook geraakt zou worden.

Het zou te wijten zijn aan lymfeklierkanker. Toch is het voor Kris een strijd die hij niet alleen hoeft aan te gaan. Zo kan hij rekenen op een hoop steun van onder meer z’n 9 trouwe collega’s. 

Die besloten namelijk om hun hoofd kaal te scheren om Kris een hart onder de riem te steken. Hoewel de diagnose als een mokerslag binnen kwam, weten ze er met z’n allen wel het beste van te maken, zo zien we.

Vanwege het coronavirus en de chemo zit Kris momenteel thuis en daarbij deelde hij een foto van zichzelf met een kaal hoofd. En dat bracht de collega’s weer op een tof idee. Ook hun hoofden gingen dus kaal.

Ze besloten er zowaar een feestelijke aangelegenheid van te maken en dat moet Kris wel een flinke oppepper geven, lijkt ons zo. Zo kreeg hij onder meer een tas met een fotoalbum en werd er samen een biertje gedronken.

Wij wensen Kris een hoop sterkte toe en hopen dat hij en z’n collega’s binnenkort weer samen aan de slag kunnen! Deel jij die gedachte? Laat het dan even weten!