Deze agent verlaat plots de parade en knielt neer voor een man uit het publiek… dan volgt luid gejuich!

 - Mensen

Tijdens de Engelse Gay Pride in Londen, staat Jonathan Sammons nietsvermoedend naar de voorbij komende parade te kijken. Zijn vriend, die politieagent is, zou met zijn corps deelnemen aan de parade en dat wil Jonathan natuurlijk niet missen. Duizenden enthousiastelingen staan aan de zijkant te klappen en te juichen, want het gaat immers om een groots evenement. Al snel ziet Jonathan dat het politie corps dichterbij komt.

Maar dan staat het corps ineens stil, vlak voor Jonathan’s neus. Jonathan’s vriend besluit ineens af te wijken van het protocol en stapt plotseling uit positie. Alle toeschouwers kijken verbaasd om zich heen, maar al snel wordt duidelijk waarom de agent van de regels afwijkt. Rustig loopt hij naar Jonathan toe om vervolgens neer te knielen, onder luid gejuich van alle aanwezigen.

Je kunt natuurlijk al wel raden wat er dan volgt, maar de manier waarop het gebeurt is wel héél bijzonder! Bekijk het bijzondere huwelijksaanzoek hieronder en geniet mee. Namens ons in ieder geval heel veel geluk samen!

Vond jij dit ook een origineel huwelijksaanzoek? Deel de beelden dan op Facebook.

https://youtu.be/5xg45AsXEGo