Deze rapper adopteert bange pup na racistisch incident met idiote vrouw

 - Algemeen, Dieren, Honden, Mensen

Racistisch bejegend worden en een pup naar je toe krijgen gegooid; het was nogal een opmerkelijke dag voor de Californische rapper Glo Mula.

Op 9 oktober werd hij namelijk zowel verbaal en fysiek aangevallen en daarbij zou de dader (een vrouw die duidelijk in de war was) ook nog eens racistisch worden. Glo Mula besloot de momenten te filmen en één van de meest opmerkelijke momenten is als de blanke vrouw een klein hondje naar de man toegooit. De arme pup schreeuwt het daarbij uit en rent meteen naar de man toe, zo te zien ook om weg te vluchten bij de vrouw. Gelukkig besluit Glo Mula om daarna iets bijzonders te doen: hij pakt de hond op en zegt tegen de vrouw dat het beestje niet meer van haar is.

Want een vrouw die zo met dieren omgaat, die verdient geen huisdier. Ook laat Go Mula inmiddels weten het diertje te hebben geadopteerd. En dat is uiteindelijk een toch wel mooie afloop van een hele vervelende aangelegenheid.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Me n movie

Une publication partagée par Glomula (@mulaflare) le

Wij hopen dat de vrouw wordt bestraft voor zowel racisme, geweld, als dierenmishandeling en dat hondje Movie nu in goede handen is…

Wat zijn jouw gedachten bij het zien van deze video? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht.