Dit moet stoppen: oud omaatje in tranen als er geen geblikt eten meer over is..

 - Algemeen, Mensen

Hamsteren, we hebben het de laatste tijd veel over gehad en dat komt met name omdat het onnodig is en andere mensen benadeelt.

Zo zijn er verpleegsters die laat na werktijd lege schappen aantreffen, moeders die geen luiers meer kunnen kopen voor hun kinderen en ook ouderen die geen eten meer kunnen kopen. Voor de trieste afbeelding hieronder gaan we naar de Australische supermarkt Port Melbourne Coles waar iemand getuige is van een oude vrouw die in het gangpad staat voor ingeblikt voedsel. Ze in in tranen omdat werkelijk alles is opgekocht en zij dus met lege handen staat. Hoewel het voorbeeld uit Australië komt, zijn dit omstandigheden die in heel de wereld voorkomen, ook in Nederland.

Dus mocht je de volgende keer in de supermarkt staan: koop gewoon één of misschien twee exemplaren van hetzelfde product, maar denk ook aan de verpleegsters, moeders en oude mensen.

Ben je het daarmee eens? Laat het ons dan weten via een reactie. Of hamster jij wel bewust? Laat het dan ook even horen waarom je dat doet..