Een timmerman ziet iets bewegen in een vuilniszak.. Wat hij dan vindt laat me huilen!

 - Kinderen, Mensen

Als een timmerman uit Ecuador een vuilniszak opmerkt op zijn werkplaats en ziet dat de zak beweegt, besluit hij een kijkje te nemen. Als hij de zak vervolgens opendoet stuit hij op de schrik van zijn leven. Hij treft een pasgeboren baby aan. Zomaar, gedumpt in een vuilniszak. In de steek gelaten alsof zijn leven er niet toe doet. De baby is waarschijnlijk te vondeling gelegd door zijn moeder, omdat het kindje verstandelijk beperkt is.

Gelukkig heeft de timmerman wel een goed hart en besluit hij op zoek te gaan naar hulp. De baby wordt daarop opgevangen en krijgt specifieke zorg in een speciaal tehuis. Als Rachel Van Eerden en haar familie in 2004 op vakantie zijn in Ecuador, gaan ze op bezoek bij hetzelfde tehuis. Terwijl ze een rondleiding krijgen vallen Rachel’s ogen op dit kleine mannetje. Als de twee elkaar aankijken is het meteen moment liefde op het eerste gezicht.

Het zorgt ervoor dat het verhaal een ontzettend mooie nieuwe wending krijgt. Zó mooi zelfs dat Rachel haar verhaal met tranen in haar ogen aan de camera vertelt!

Ben jij ook zo blij met de daad van de timmerman en Rachel? Deel dit bijzondere verhaal dan op Facebook.