Eigenaar zorgt ervoor dat hond met terminale kanker nog álles uit het leven haalt..

 - Dieren, Honden

Bumble is een prachtige hond die op 5-jarige leeftijd werd geadopteerd nadat ze was gedumpt door haar vorige eigenaar in een asiel.

Het was de 24-jarige Charlotte Mullarkey die in 2019 de hond zou adopteren om een maand later te horen dat het diertje kanker had. Voor Charlotte was dat reden om iets schitterends te doen: ze zou er alles voor doen dat de viervoeter een mooi einde zou krijgen.

In de tussentijd zou ze ook alles doen om het dier te laten behandelen, zo wordt er een nier weggehaald, maar dat bleek tevergeefs: de viervoeter was terminaal ziek.

Uiteraard was Charlotte kapot van dit nieuws, maar ze wist wel dat ze zoveel mogelijk wilde doen om Bumble een mooi einde te gunnen. Zo zorgde ze zelfs voor een bucket list en één van de dingen die daarop stond was om samen in de sneeuw te spelen. Ook wordt er veel en lekker gegeten en gaan ze naar het strand.

En hoewel Bumble een paar maanden te leven had, gaat het nog steeds goed met het beestje. Da’s weer te danken aan alle liefde van haar baasje. Hopelijk houdt ze het lang vol!

Wat zijn jouw gedachten bij het zien van deze beelden? Laat het weten via een reactie.