Ex-vriendin wil relatie nog een keer een kans geven, maar alleen als hij z’n kat weg doet!

Als voiceafx (Imgur-gebruikersnaam van de man uit de afbeelding hieronder) een belletje krijgt van zijn ex-vriendin is hij nogal verrast. Ze zijn namelijk uit elkaar gegaan vanwege religieuze verschillen, maar missen elkaar nogal. 

De ex-vriendin geeft aan de relatie graag nog een kans te willen geven, maar stelt daarbij wel een voorwaarde: voiceafx moet zijn kat wegdoen. De vrouw heeft het namelijk niet zo op de kat en dat heeft ook zo z’n gevolgen voor deze relatie. 

Toch weet de man dat het voor hem duidelijk is: zijn donzige kat Hobbes heeft de absolute prioriteit en betekent alles voor hem. En met alles bedoelen we in dit geval ook meer dan zijn ex-vrienden. Hij zegt daarover: “Ik ben gek op mijn kat en ik zou hem nooit wegdoen. Einde verhaal”. En daarmee lijkt hij wat ons betreft de goede keuze te hebben gemaakt.

Voiceafx: Imgur

Bij het plaatsen van de onderstaande foto zou hij ook een toepasselijke omschrijving kiezen: “Nou, ik denk dat dit dan het afscheid is.”

Snap jij ook niet dat er mensen zijn die anderen voor dit soort keuzes stellen? Laat het ons dan weten door te reageren op dit bericht.