Goede voornemens voor 2017? Wees beter voor elkaar én voor dieren!

 - Algemeen, Dieren, Honden, Katten

Ten eerste: gelukkig nieuwjaar! We hopen dat 2017 jou al het moois mag brengen waar je op hoopt. Tegelijkertijd is het weer tijd voor de goede voornemens. De meesten onder ons zullen wel een aantal goede voornemens hebben voor het nieuwe jaar. Afvallen, stoppen met roken, vaker naar de sportschool, vaker op familiebezoek — noem het maar op. Stuk voor stuk beslist goede voornemens, maar de mooiste voornemens voor 2017 worden toch echt uitgebeeld door Purina, een organisatie die zich al meer dan 85 jaar laat leiden door de onvoorwaardelijke liefde voor dieren.

Want iedereen die een huisdier heeft, weet wel hoe sterk de band met dieren kan zijn en op hoeveel unieke manieren huisdieren ons leven verrijken. Dieren maken van ons een beter mens en uiteindelijk streven we hier allemaal naar, ook in 2017. Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe goede voornemens, laat je dan inspireren door deze prachtige video. Goede voornemens maak je immers samen.

Ook zo genoten van deze schitterende boodschap? Begin jouw 2017 dan door deze boodschap te delen. Want zo draag ook jij bij aan een beter 2017.