Deze grappige pup heeft het meest ongewone vriendje ooit…

 - Dieren, Honden

Als Ariana Smoak op een dag onderweg is naar huis wordt haar aandacht getrokken door een hond die eenzaam naar haar staat te kijken. Ze besluit daarom een kijkje te nemen en treft tot haar verbazing een hele nest met puppy’s aan. Ariana besluit daarom om alle beestjes mee te nemen naar huis. Samen met haar moeder zamelt ze geld in om de beestjes naar de dierenarts te brengen. Daar krijgen ze de hulp die ze nodig hebben. En er is goed nieuws: voor alle honden wordt een baasje gevonden. Behalve voor één van de pups.

Het gaat om Sunny op wie intussen Ariana verliefd is geworden. Sunny wordt geadopteerd door de dierenvriendin en heeft een liefdevol en veilig thuis gevonden. Sunny is een speelse hond die met iedereen vriendjes wil zijn. Het beestje is er dol op om met andere honden te spelen geweldig om met andere honden te spelen. Daarnaast heeft hij ook veel hondenspeelgoed om mee te spelen. Maar zijn favoriete speeltje is nogal opmerkelijk.

Ariana heeft namelijk een tapijt thuis dat ze steeds maar oprolde. Om dat tapijt plat te houden plaatste ze er een baksteen op. Om de één of andere reden werd het beestje als jonge puppy al gek op de baksteen en dat is sindsdien altijd gebleven.  

Sinds het moment dat Sunny de baksteen vond, is hij dol op het stuk steen. Elke kans die het beestje ook maar kreeg, greep hij aan om ermee te spelen. Het gezin dacht echter op haar beurt dat hij er naarmate hij ouder werd wel overheen zou groeien…

Maar tot op de dag van vandaag is Sunny nog altijd gek op de baksteen. En dat levert natuurlijk een vertederend beeld op.

Heeft jouw hond ook van die gekke dingen? Laat het ons dan vooral even weten.