Hartverwarmend: dit paard moest worden ingeslapen, omdat ze niet meer kon staan..

 - Dieren

Donald en Jane hebben op hun boerderij in het Verenigd Koninkrijk maar liefst 23 Shire paarden rondlopen. Twee van die paarden, Beau en Beatrice, zijn al jarenlang beste vriendjes van elkaar. Kort geleden stortte de prachtige Beatrice in vanwege hevige maagpijn. Naarmate de tijd verstreek begon het er steeds meer op te lijken dat het arme paard het niet ging redden. Het werd zelfs kritiek.

Uren lang deden Donald, Jane en de medewerkers namelijk hun best om het ingestorte paard weer op haar benen te krijgen. Dit bleek echter zonder succes. Tegelijkertijd daalde de hartslag van het arme paard in rap tempo, waardoor de medewerkers zich opmaakten voor het ergste scenario. Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en werd er besloten om het dier uit haar lijden te verlossen. Beatrice moest worden ingeslapen.

Maar slechts 20 minuten voordat Beatrice zouden worden ingeslapen, was Jane bezig om Beau naar de weide te brengen. Beau wilde echter niet naar buiten en rende op Beatrice af. Wat daar gebeurde is hartverwarmend. Beau was vastberaden om z’n vriendinnetje te redden…

Werd jij ook zo geraakt door dit bijzondere verhaal? Laat het ons dan weten.