Heldinnen voorkomen in Groningen een ongeluk nadat buschauffeur onwel wordt

 - Mensen

Als een buschauffeur in Groningen onwel wordt is het even schrikken voor de mensen die in de bus zitten. In de pendelbus zitten deelnemers voor een plaatselijk hardloopevenement en dat betekent dat ze een enorme sportieve prestatie moeten leveren.

Al komt die prestatie al ruim voordat de wedstrijd begint. De twee vriendinnen Aniek en Janine aarzelen namelijk geen moment en grijpen meteen in. De 25-jarige Aniek grijpt naar het rempedaal, waar ze met haar handen probeert te remmen.

Dat blijkt echter niet eenvoudig en ze kan ook niet vast blijven houden. De 33-jarige Janine grijpt op haar beurt daarom naar het stuur. Toen bleek dat de bus nog steeds niet helemaal stil kwam te staan, reageerden ze op iemand die riep om aan de handrem te trekken. Gelukkig slaagde Janine daarin en werd de bus uiteindelijk tot stilstand gebracht.

Op sociale media is er veel lof voor de heldinnen Aniek en Janine. Zelf blijven ze er hartstikke bescheiden onder, maar ze toch wel een flink drama voorkomen. Wij vinden het dan ook toppers. Geldt dat ook voor jou? Laat het ons dan weten via een reactie.