Hilarisch: Brits echtpaar gebruikt al 18 jaar Mario Kart om de taken te verdelen!

 - Algemeen, Mensen

Als je een partner hebt dan hebben jullie als het goed is een verdeling van de huishoudelijke taken. Toch is dit ook één van de dingen die flinke discussies teweeg kan brengen, want de huishouden doen, tja, er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden.

Gelukkig heeft het Britse bejaarde echtpaar Bork daar wel een oplossing voor gevonden. Al 18 jaar lang spelen ze elke avond een potje Mario Kart en dat doen ze op een Nintendo-spelcomputer uit 1999. Dat was namelijk het jaar dat zoon Louis Hvejsel Bork de Nintendo 64 van zijn ouders kreeg. Toch zal hij op dat moment waarschijnlijk niet hebben kunnen voorspellen dat er nog steeds elke dag gebruikt wordt gemaakt van de sterk verouderde spelcomputer. Al sinds 2011 is Louis het huis uit en sinds dat moment spelen z’n ouders al op de Nintendo.

Wat de verliezer moet doen? Bijvoorbeeld een kopje thee zetten. Louis plaatste laatst een foto online en kwam daarbij ook met een foto van 4 jaar eerder waarin we exact dezelfde gebeurtenis zien. En mocht je nu zelf ook op een soortgelijk idee komen? Vader Bork speelt vaak met paddestoel Toad terwijl moeder Boek vaak met Yoshi of Wario speelt. De twee kennen de game inmiddels van begin tot eind en zoon Louis zegt dat z’n ouders aan elkaar gewaagd zijn.

Wie kan dit idee ook wel gebruiken? Laat het ons weten via een reactie.