Hond is 8 jaar vermist. Op oudejaarsavond krijgt eigenaar een onwerkelijk telefoontje..

 - Dieren, Honden

Zo’n 8 jaar geleden zou de kleine hond Roxy uit de tuin van Magdalena Klubczuk verdwijnen, maar 2021 is wel heel goed begonnen voor deze vrouw. 

Op oudejaarsavond kreeg ze namelijk een onwerkelijk telefoontje: namelijk dat Roxy gevonden was. Het diertje had een chip en een halsband met haar identiteit, maar al die tijd had dat niets opgeleverd. Tot een paar dagen geleden. 

Eigenlijk had Magdalena het al opgegeven en vermoedde ze zelfs dat de hond niet meer leefde. Een dierenwelzijnsorganisatie meldde echter dat Roxy was aangetroffen terwijl ze over straat zwierf. En dat brengt ons bij een wat pijnlijke vraag die we onszelf stellen, want het zou toch niet dat de kleine hond al die jaren over straat heeft gezworven…?

Je kunt je dus wel voorstellen dat het nogal een emotioneel weerzien was tussen Roxy en haar baasjes. Daarover zegt Magdalena:

“Toen ik het telefoontje kreeg, zei ik dat het allemaal onmogelijk was. Ik had echt het gevoel dat ze me herkende toen ze me zag.”

Wij hopen dat alle verloren jaren zoveel mogelijk kunnen worden ingehaald. Wat zijn jouw gedachten bij het zien van de foto’s? Laat het weten via een reactie op dit bericht.