Hond zat 14 jaar lang vastgeketend. Dan grijpt dit oudere stel in en verandert alles!

 - Dieren, Honden, Mensen

Twaalf jaar geleden besloten Thayne Hamilton en zijn vrouw Christine om al hun liefde en tijd te steken in het redden van oudere verwaarloosde honden. Het stel opende daarom een dierenasiel aan huis. Voor verwaarloosde honden werd de plek een waar oord. Ze krijgen er liefde en er is volop speelgoed, iets wat voor veel van deze honden volkomen nieuw was.

Een van de opgevangen honden is Lilla. Deze bijzondere hond heeft een speciaal plekje in de harten van het stel. Het arme beestje leefde namelijk 14 jaar lang vastgeketend voordat ze bij het stel terechtkwam. Het was zelfs zo erg gesteld met Lilla dat ze niet eens meer kon lopen. Thayne en Christina hadden daar echter wel een oplossing voor: via een kruiwagen had Lilla eindelijk weer het gevoel om vrij te zijn. En ze wordt nu op haar wenken bediend; want Thayne rijdt haar overal naartoe. Ze heeft nu eindelijk dus een thuis waar ze wél geliefd is.

Twee jaar geleden werd Christine echter ernstig ziek en kwam de dierenliefhebster te overlijden. Thayne was er kapot van.. Toch besloot de man om de laatste wens van zijn vrouw na te komen; om altijd voor de honden te blijven zorgen. En dat is precies wat Thayne nu doet, ook al is het soms niet even makkelijk..

In de onderstaande video maak je kennis met het project dat Thayne en Christine gezamenlijk hebben opgezet. Hopelijk mogen zij een inspiratie worden voor vele anderen! Namens ons in ieder geval heel erg bedankt Thayne en Christine!

Werd jij ook zo geraakt door dit bijzondere verhaal? Deel de beelden dan met jouw vrienden en familie. Dit soort projecten verdienen namelijk alle aandacht!