Hongerige zwerfkat volgt een man en verovert zijn hart!

Basil Akwan woont in het Arabische Koeweit en bezoekt daar bijna elke dag een plaatselijke coffeeshop. Daarbij wordt hij altijd begroet door een paar vriendelijke katten en al snel raakt hij gehecht aan één van de katjes. Sterker nog: hij zou altijd wat lekkers voor d’r mee te nemen en dan kun je er donder op zeggen dat ze maar blijft terugkomen. Net zo gewend als Basil aan de kat raakt, raakt ook het beestje aan de aanwezigheid van Basil. En al hij er even niet is, dan voelt dat natuurlijk als een gemis. Reden voor het beestje om hem te volgen. En dan wordt het wel heel moeilijk voor Basil om het kleine diertje achter te laten. De jonge man besluit daarom om de kat mee te nemen naar huis. 

https://youtu.be/ajcgsBfe17Y

Inmiddels zijn Sophie en Basil onafscheidelijk. Zo plaatst deze topper voortdurend video’s met Sophie samen op TikTok en dat zijn alledaagse, maar vertederende filmpjes:

@basilakwanWaking up to her ##streetcats ##sophie ##dxb ##catsoftiktok♬ original sound – aesthetic_lyrics – aesthetic_mehmai

Wij zijn heel blij met mannen als Basil en hopen dat hij een inspiratie mag zijn voor anderen in zijn land. Mee eens? Laat het weten.