Huis staat in brand en de baby ligt nog binnen. Dan levert deze hond een heldendaad..

 - Dieren, Honden, Kinderen

Als Erika Poremski even naar buiten gaat, ziet ze ineens dat haar huis in brand staat. Ze rent in alle paniek naar binnen, maar komt niet door te vlammen heen. En dat terwijl haar 8 maanden oude dochtertje Viviana nog binnen is. De buren proberen het ook, maar komen ook niet naar binnen.

Gelukkig blijkt er toch een redder in nood: de hond van het gezin, Polo. Die had namelijk gemerkt dat er iets aan de hand was en was naar Viviana gegaan om haar te beschermen.. Door zijn eigen leven te geven welteverstaan.. Want als brandweermannen eenmaal arriveren, treffen ze de hond naast Viviana aan.. Hij is tijdens zijn heldendaad komen te overlijden..

De hond had de baby beschermd door als een schild voor haar te gaan liggen. Viviana had brandwonden op 19% van haar lichaam, maar overleefde het dankzij de opoffering van de hond. Polo heeft z’n leven gegeven om zijn gezin te beschermen. Eens te meer wordt aangetoond dat er geen levend wezen op aarde bestaat dat trouwer is dan de hond. Rust zacht, lieve Polo…

Werd jij ook zo geraakt door dit hartverscheurende verhaal? Laat het ons dan weten door te reageren op Facebook. Vergeet je ook niet om dit bericht te delen met je vrienden en familie.