Waar hebben we het meest spijt van in ons leven? deze inspirerende video geeft er antwoord op!

 - Algemeen

Als mensen die op hun sterfbed liggen de vraag wordt gesteld waar ze het meest spijt van hebben in het leven, komen de meesten van hen met een inspirerend antwoord. Er wordt niet zozeer betreurd wat ze verkeerd hebben gedaan in het leven, maar vooral wat ze niet hebben gedaan. Dromen die ze niet hebben waargemaakt, beslissingen die ze niet hebben genomen, plannen die ze niet hebben uitgevoerd, stappen die ze niet hebben gezet.

Rapper en activist Prince Ea legt deze belangrijke kwestie nu aan jou voor. Hoe wil jij later terugkijken op je leven? Het leven is volgens de rapper een gift waar we dankbaar mee om moeten gaan, waar we dagelijks van moeten genieten en waar we het maximale uit moeten halen. Meer dan alleen elke dag werken van 9 tot 5 en wachten tot het het weekend weer aanbreekt. Het gaat om zoveel meer. Het gaat om elke dag leven alsof het de laatste is.

Inspireren, ondernemen, talenten ontwikkelen, stappen maken en wel zo snel mogelijk. Nú leven. Tegenslagen overwinnen, want die maken ons alleen maar sterker. Drempels als uitdagingen zien en geen genoegen nemen met afwijzingen of kritiek. Met vallen en opstaan, ook al is het soms moeilijk. Allemaal om uiteindelijk geen spijt te kunnen hebben over wat je hebt nagelaten en niet hebt doorgezet. Want als die dag ooit komt dat jij dezelfde vraag moet beantwoorden dan wil je kunnen zeggen: ‘Ik heb elke dag geleefd en het maximale uit mijn leven gehaald!’

Ben jij het met de boodschap eens en wil jij anderen inspireren? Deel de video dan met jouw dierbaren!