Italiaanse journalist doet verslag van vermiste jongen van 21 maandjes oud…

 - Algemeen, Kinderen, Mensen

Journalist Giuseppe Di Tommaso was in het Italiaanse berggebied tussen Florence en Bologna om de vermissing van de 21 maanden oude Nicola Tanturli te volgen.

De kleine peuter Nicola verdween op maandagavond uit z’n bed waarna Di Tommaso onderzoek doet naar het voorval. Dat raakt de verslaggever nogal waarna hij een korte wandeling maakt door het gebied. Plots hoort hij wat gekreun uit de bosjes komen en stopt hij een politieagent wie hij over de vermissing vertelt. De skeptische agent besluit om met hem mee te gaan en hoort inderdaad hetzelfde geluid uit de struiken komen.

Als ze dan ineens twee grote ogen zien en iemand ‘mama’ horen roepen, zien ze het ventje tevoorschijn komen. Die vliegt de verslaggever meteen om zijn hals na 2 nachten alleen te hebben doorgebracht in de natuur. Nicola is tot 2.5 kilometer van zijn huis verdwaald en heeft behalve wat krassen en een bult geen fysieke complicaties overgehouden aan zijn ‘avontuur’. Met de jongen gaat het goed. Hieronder vertelt Di Tommaso over de momenten:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOS (@nos)

Ben jij ook zo blij dat het goed gaat met Nicola en dat hij op tijd is gevonden? Laat het weten via een reactie op dit bericht.