Jochie van 1.5 jaar wordt minstens 45 minuten alleen achtergelaten in auto Dordrecht!

 - Kinderen, Mensen

Als voorbijgangers een huilende peuter alleen zien zitten in een auto bij de parkeergarage Achterom in Dordrecht bellen ze terecht de politie. 

Die bevrijdt het jochie uit de auto en kalmeren de jongen. Alhoewel, kalmeren.. Het arme ventje is compleet overstuur en geheel ontroostbaar. Aangezien er geen contactgegevens beschikbaar zijn van de eigenaren van de auto besluiten de agenten samen te wachten met de kleine peuter. Hoe lang ze wachten tot de vader aan komt zetten? 45 minuten!

Oftewel: waarschijnlijk heeft de jongen nog veel langer alleen in de auto gezeten. 

De vader wacht het ook nog eens om de schuld te geven aan de moeder die maar niet met winkelen stopte.. Of de ouders nu zwakzinnig zijn, egoïstisch of beide, weten we niet, maar er moet helaas wel iets mis zijn met deze mensen. 

De vader gaf aan ‘enorm geschrokken’ te zijn en gaf aan dit ‘nooit weer te doen’. De politie heeft echter terecht een zorgformulier samengesteld waarna er door andere instanties naar deze zaak worden gekeken. 

Wij hopen in ieder geval oprecht dat het ventje in een veilige omgeving opgroeit… Deel jij die gedachte? Laat het ons dan weten via een reactie..