Jongen van 12 jaar maait per ongeluk gras van de buren. Die bellen daarop de politie!

 - Kinderen

De jonge Reginald Fields is nog maar 12 jaar oud en heeft nu al zijn eigen ‘bedrijfje’. Hij heeft het Mr. Reggie’s Lawn Cutting Service genoemd en hij maait inderdaad gras. Onlangs werd Reggie ingehuurd door Lucille Holt-Colden die zag hoe Reggie en zijn vriendjes ijverig hun werk deden. Ze vond het op haar beurt zo geweldig om te zien dat ze de kinderen filmde.

Een half uurtje later deed zich echter een minder leuk moment voor. De politie kwam op bezoek. De reden daarvoor was dat de buren de politie hadden gebeld, omdat er een stuk gras van hun thuis was gemaaid. Het ging echter om een heel klein stukje, en tja, je kunt het de jongen maar moeilijk kwalijk nemen. Hij is nog maar 12 jaar en de grasmaaier was zo’n beetje net zo groot als hij zelf.

Het gezeur van de buren leverde echter het tegengestelde effect op. De buurt reageerde verontwaardigd namelijk op het kinderachtige gedrag van de buren… én het ging beter dan ooit met Reggie. De beelden gingen namelijk viral en hij zag het aantal telefoontjes stijgen van 4 per week naar bijna 20! En dat gunnen we het ventje natuurlijk van harte.

Hieronder is Reggie zelf aan het woord. Kijk en geniet met ons mee.