Leraar ziet bench in een meer liggen en is geschokt als hij ziet wat daarin zit

Normaal is Bryant Fritz actief als leraar op een middelbare school, maar in z’n vrije tijd houdt hij ervan om een hengeltje uit te gooien. En het is op dat moment dat hij iets afgrijselijks ziet.

Want als hij op een gegeven moment een bench in het water ziet liggen, ziet hij meteen dat het goed mis is. Er zit namelijk een pupje in dat is achtergelaten om te sterven. Sterker nog: ze is al langzaam aan het verdrinken en dat terwijl ze geen kant op kan.

Bryant vertelt daarover dat hij het kopje zag drijven en meteen het water inliep. Daarvoor moest hij zo’n 20 meter het ijskoude water inlopen en al snel werd duidelijk dat de kleine viervoeter er al een tijdje had ingelegen.

Ook was het arme dier helemaal verwaarloosd: ze had op bepaalde delen van d’r lichaam geen vacht, ze bibberde, en had haar ogen dicht. Het was al met al heel erg ellendig om te zien. Bryant besloot de kleine viervoeter mee te nemen de auto in en haar daar op te warmen. Daarna zou hij een deken ophalen en meteen doorrijden naar de dierenarts..

Daar werd ze behandeld en het was op dat moment dat Bryant tot een schitterende conclusie kwam: de hond maakte al onderdeel uit van zijn leven en hij zou haar graag willen adopteren. Eerst wordt nog eerst al het papierwerk geregeld, maar als hij toestemming krijgt, dan zal hij het teefje adopteren. En daar hopen we natuurlijk heel erg op.

Geldt dat ook voor jou? Laat het ons dan weten via een reactie op dit bericht.