Lief jochie van 4 jaar komt thuis met z’n nieuwe vriendje: een hert!

 - Dieren, Kinderen

Dat je zoontje of dochtertje een nieuw vriendje of vriendinnetje mee naar huis neemt is niet zo gek, maar dat het in het geval van de 4-jarige Dominic om een kleine hert gaat, is dat wel. 

Z’n moeder Stephanie Brown kijkt dan ook heel erg gek op als ze op vakantie is in het Massanutten Resort in het Amerikaanse Virginia. Daar is haar zoontje even naar het bos gelopen om niet veel later terug te komen met een hertje. 

Het lieve diertje voelt zich helemaal op z’n gemak bij de jongen en zo staan ze ineens gezamenlijk voor de deur bij Stephanie. Het levert een prachtige foto op van een lief ventje en een even lief diertje. Niet zo gek dus dat de foto massaal aandacht heeft gekregen. 

Een moeder deelde haar verbazing, nadat haar zoontje vriendschap sloot met een hertenkalfje en het diertje mee naar huis nam.

Omdat ze aan het inpakken waren voor de terugkeer naar huis vroeg ze aan het ventje om het dier weer terug te brengen naar het bos. Maar al was de vriendschap van hele korte duur tussen de twee, het speciale moment is wel voor de rest van hun leven vastgelegd op foto.

Wat vind jij van deze vertederende afbeelding? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht.