Lieve zwerfhond doet er álles aan om vastgebonden vriendje te bevrijden!

 - Dieren, Honden

Dmitry is buiten een winkel in de Russische stad Novorossiysk aan het wachten als hij ziet dat er een pitbull is vastgebonden. Gelukkig is zijn baasje in de buurt.

Die is snel even de winkel in en zal na het boodschappen doen weer terugkeren. Toch is er iemand die dat niet helemaal door heeft: een zwerfhond. Die ziet namelijk alleen maar dat de viervoeter is vastgebonden en dat betekent maar één ding: deze nieuwe vriend moet worden losgemaakt. Druk begint het beestje daarom van alles en nog wat te doen om de ketting los te krijgen en met succes! Het grappige beestje slaagt erin om z’n vriendje los te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#nvrsk_views #nvrsk_news #новороссийск #новоросс #нврск #novorossiysk #novoross #nvrsk #lovenvrsk #allnvrsk #typicalnvrsk #kmv #pyatigorsk #stavropol @nvrsk_views @nvrsk_news @nvrsk.news #удивительноерядом #1❗❗❗ #вмиреживотных #братьянашименьшие #собакадругчеловека #настоящиедрузья #жизньживотных #dogs видео @timchenko8370

Een bericht gedeeld door НАТАЛЬЯ ШПИЦ (@natasha_nvrs) op

Gelukkig grijpt Dmitri wel op tijd in, want in dit geval is er gelukkig een eigenaar in de buurt. Vragen we ons natuurlijk wel meteen af of de harige redder in nood toevallig zelf lange tijd vastgeketend heeft geleefd…? Het is in elk geval wel een heel nobel beestje!