De makkelijkste manier om een verticale eco-tuin te creëren? Je ziet het in deze opmerkelijke video!

 - Algemeen

Weinig ruimte betekent niet automatisch dat je geen tuin kunt hebben, althans, niet meer! ‘Vertical Green’, een Mexicaans bedrijf dat verticale tuinen mogelijk maakt, zorgt namelijk voor een opmerkelijke ‘home kit’; de zogenaamde ‘Plug & Plant’. De naam verklapt het al een beetje; het gaat hier om een aan de muur gemonteerd systeem voorzien van voorverpakte zaden — helemaal klaar om te groeien in een bodem-vrije omgeving, oftewel de muur!

Geheel voorzien van biologisch afbreekbaar schuim dat de wortels ruimte geeft om te groeien, een tank die voor water en licht zorgt, en vochtigheid & temperatuursensoren, wordt het voortaan mogelijk om een eigen eco-tuintje te creëren en wel midden in de huiskamer! Zo halen we toch nog een beetje groen binnenshuis!

Klinkt jou dit goed in de oren? Dan ben je niet de enige, er is inmiddels al een wachtlijst om deze innoverende kit te kopen. Wil jij je aanmelden voor deze lijst? Meld je dan hier aan.

Ook zo enthousiast geworden van deze gave uitvinding? Laat het ons weten door te reageren en deel de video met jouw vrienden en familie.