Man wordt met rolstoel en al door 2 jongeren uit de trein gezet

 - Mensen

Dat er nogal wat schoften op deze aardbol rondlopen daar kan Sven Romkes ook over meepraten. Voor deze man uit Assen zou een treinritje namelijk uitmonden in een hele nare ervaring.

Hij had nog net op tijd een plekje weten te bemachtigen in een overvolle intercity op het station Almere Centrum toen hij ineens werd opgetild. Twee ̶m̶a̶n̶n̶e̶n̶ lafaards tilden Sven namelijk met rolstoel en al op om plaats te maken voor hen zelf…

Dat lees je goed: ze tilden Sven op zodat ze zijn plek konden innemen. Sven werd woedend achterlatend op het perron. Het ging volgens Seven om twee “goedgeklede ̶j̶o̶n̶g̶e̶n̶s̶ jochies met een bekakt accent”.

Pas een half uur later wist hij een andere trein te pakken. De NS heeft inmiddels verontwaardigd gereageerd en Sven een bosje bloemen gestuurd. Er waren namelijk geen conducteurs in de buurt en de andere passagiers grepen helaas niet in.

Wat zou jij tegen Seven willen zeggen? En vooral ook: wat zou jij tegen de twee schoften willen zeggen? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht.