Meisje duwt beer van tuinmuur af om te voorkomen dat haar honden worden aangevallen

 - Dieren, Honden, Mensen

Het is niet ongewoon in de Amerikaanse staat Utah dat zwarte beren een kijkje komen nemen bij de lokale bevolking, maar als Hailey ziet dat haar honden op een moederbeer en haar welpjes afrent, besluit ze om in te grijpen. De beer, die zich op een muurtje begeeft, haalt namelijk uit zelfverdediging uit met haar klauwen en dat kan voor een gevaarlijke situatie zorgen. Dus wat doe je dan als tienermeisje? Dan ren je op de beer af om ‘m van de muur af te duwen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is pakt Hailey ook haar kleinste honden op om naar binnen te vluchten. Op TikTok werd bevestigd dat zowel de honden als de beer en jonkies ongedeerd zijn. Overigens zijn de beren meestal niet agressief, maar kunnen ze wel in de verdediging schieten om bijvoorbeeld hun welpjes te verdedigen.

Hieronder zie je de opmerkelijke beelden. Laat je ons even weten wat jij van het filmpje vindt? Houd ook onze website in de gaten voor onze laatste updates.

@bakedlikepieMy cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) #ohno #badass #brave #fight #bear

♬ Oh No – Kreepa