Metrobestuurder stuit op kat op de rails die weigert opzij te gaan

Als metrobestuurder moet je met een hoop dingen rekening houden, want niet alleen moeten de passagiers veilig aankomen, ze moeten ook op tijd op hun bestemming zijn.

Daardoor hebben metrobestuurders aan krappe limieten te houden en hoe vervelend is het dan als er een kat zo provocerend is dat hij voor je weigert aan de kant te gaan. In het Franse Lyon is er namelijk een stoute kat die de boel daar op houdt, omdat hij vaak over het spoor heen loopt. Een voorbeeld daarvan zien we hieronder, want een trambestuurder zou delen hoe op op lijn C, richting het station van Cuire een kat op de rails zit die weigert weg te gaan. Hij kijkt het voertuig zelfs bijna uitdagend aan, ook als het licht schijnt.

Het is niet de eerste keer dat het beestje voor vertraging zorgt. De stoute kater wordt wel vaker in de buurt van de rails opgemerkt. Gelukkig houden de metrobestuurders wel goed rekening met de kat. Toch hopen wij dat het dier zo snel mogelijk wordt gevangen en een liefdevol thuis krijgt. Al zal dat geen makkelijke klus worden zo in het donker…

Bekijk de opmerkelijke beelden hieronder en laat ons weten wat je van het filmpje vindt.