Moeder gans ziet plotseling een vrouw die haar baby’s oppakt… let op wat ze dan doet!

 - Dieren, Mensen

Deze automobilist ziet tijdens zijn rit ineens een voorbijganger achter twee volwassen ganzen met hun kroost aanlopen. Ze heeft de weg vrijgemaakt en helpt de ganzenfamilie veilig naar de overkant. Hij kan niet anders dan zijn auto parkeren om het schattige tafereel te filmen. 

De waggelende familie steekt zonder probleem de straat over, maar als ze de stoep op willen klimmen, blijken de babygansjes nog te klein om de sprong te kunnen maken. De vrouw probeert de baby ganzen een handje te helpen. Maar dat blijkt geen heel goed idee: de strenge moeder gans staat niet toe dat iemand haar kuikentjes aanraakt! Ze laat haar moederinstinct gelden en wil haar jonkies beschermen. Logisch natuurlijk, want niet alle mensen hebben altijd het beste met ze voor.

Maar gelukkig geeft de vrouw niet op en probeert ze het nog een keer! En nog een keer! We stellen de hulp van de vrouw natuurlijk heel erg op prijs, maar moesten ook wel een beetje lachen om de situatie. Hieronder zie je hoe de oversteek afloopt. Namens ons in ieder geval een dik applaus, voor beide dames!

Vond jij dit filmpje ook zo leuk? Deel de beelden dan op Facebook.