Monsterlijke krokodil duikt op na orkaan in de Verenigde Staten

 - Dieren

Onlangs zag je al hoe een orkaan stevig zou huishouden in Centraal-Amerika en hoe een klein jochie in Guatemala een hond zou redden tijdens de hevige overstromingen. 

De orkaan heeft ook de Verenigde Staten gepasseerd en Florida was helaas weer eens aan de beurt. Dat heeft opnieuw een opmerkelijk plaatje opgeleverd, want er dook zowaar ineens een enorme alligator op die zo’n 5 meter lang schijnt te zijn. Het enorme beest verscheen op een golfbaan in Florida en dat is nou niet bepaald een plek waar je een krokodilachtige verwacht aan te treffen.  

Het gigantische reptiel liep daarbij vredig op het golfterrein van de Valencia Golf and Country Club, in Napels, Florida en leek niet door te hebben dat er mensen waren die (op veilige afstand) foto’s aan het nemen waren van het dier.

Door de omvang van de krokodil lijkt het om een mannetje te gaan dat al op leeftijd is. De lengte van zijn staart en de grootte van zijn poten en kop zijn daarbij opmerkelijk. Sommige gebruikers merkten op dat krokodillen in de wateren van Florida vrij gebruikelijk zijn, ook in straten en buurten, maar dat krokodillen die zo groot zijn, zelden worden gezien…

Wat zijn jouw jouw gedachten bij het zien van deze beelden? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht.